Jan 15, 2016, 12:20 AM

„Но ... стига ми тая награда“ - Христо Ботев 

  Poetry » Phylosophy
915 0 0

Стѝга и тая награда -
да каже някой след време,
ако от нещо пострада:
„О, стѝхче, моля те, сгрей ме! “ ...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??