Ноктюрно
Неземно ме целуваш -
устните ти захаросан мед!
Космично ме жадуваш –
ръцете ти по мен навред!
Искрящо ме обливаш –
сокове от плод любовен!
Сияйно ме завиваш
с тялото на Бог върховен!
Обùчно ме прегръщаш –
очите ти слънца през дъжд!
Предано на мен отвръщаш
с пламък вечен и могъщ!
Прекрасно ме допълваш,
мястото ти топло е до мен!
Като семенце покълваш –
мак от обич аленочервен!
© Манипулирам All rights reserved.
За поетесата звучи почти абсурдно ))))
Благодаря, Исмаил