22.04.2014 г., 17:54 ч.

Ноктюрно 

  Поезия » Еротична
1021 0 7

Ноктюрно

 

Неземно ме целуваш -

устните ти захаросан мед!

Космично ме жадуваш –

ръцете ти по мен навред!

 

Искрящо ме обливаш –

сокове от плод любовен!

Сияйно ме завиваш

с тялото на Бог върховен!

 

Обùчно ме прегръщаш –

очите ти слънца през дъжд!

Предано на мен отвръщаш

с пламък вечен и могъщ!

 

Прекрасно ме допълваш,

мястото ти топло е до мен!

Като семенце покълваш –

мак от обич аленочервен!

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??