Feb 10, 2009, 9:58 PM

Нощ на спомени 

  Poetry » Love
620 0 0

Нощ на спомени

 

Незабравима, дива...

и все пак забравена във тази нощ,

когато се завръщам тъжна

при вас, спомени, неизживяни.

 

Или, не - вие идвате при мен

призраци от други времена,

души подплашили любовта -

нима ме помните!...

 

Или само в спомените се завръщате -

усетили, че тайно се усмихвам,

посягате отново към душата -

сълза усмивката ми да прогони.

 

Но вече нямам сълзи,

изпратих ги отдавна да ви търсят

и те попиха във асфалта

сух и прашен, без следи.

 

Във тази нощ на спомени -

къде сте вие, принцове,

не победили времето -

оставате завинаги във спомена.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??