Nov 26, 2010, 10:36 AM

Нощен цвят 

  Poetry
357 0 2


Нощен цвят

Нощта навън е толкова безумна,
свежа, носталгична и сама,
обсипана в уханност лунна, 
напоена  с порции тъга.

Нощта ми носи твоят аромат, 
колко той сега ми липсва!
Красива, обрисувана в цвят, 
нахлува тя в моята мисъл.

Звездите нейде са се приютили, 
донесли на небето самота.
От нощта прохладата попили,
оставили Луната като мен сама.


05.06.2005 г.




 

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??