Нощен стих
Китарно безвремие
събрало в мелодия
тишина и нежност. С уют.
Мистично усещане
за нощен стих
с вкус на огън,
за притихнал от обичане
в проронена сълза.
Толкова чувствена.
Нощен стих. Капчица живот.
Иска и дава... любов,
докосва полутон,
есенен блус
в спрялото време.
©Ванко Николов (Starkmaster®vn)
© Ванко Николов All rights reserved.
в спрялото време
Хубаво!