Dec 30, 2009, 12:07 AM

Нощни приключения 

  Poetry » Other
778 0 2

Погледи срещнати,
мисли неизречени,
влюбен вятър
светлините угася,
разпиляна нежност -
да я съберем;
а дрехи танцуват
съблечени някъде,
докосваш ме тихо

с дъх на любов,
разголваш света ми
в прегръдки горещи;
по-близо си вече -
чувства изгарят ни,
сетивата ни тръпнат,
от страст оковани
с желание бясно
за нощни приключения...

 

29.12.09

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??