Apr 17, 2013, 8:02 PM

Нощта 

  Poetry » Love
1248 0 6

 

Нощта е като мен самотна,

като сестри обичаме се вече.

Тъй нежна, мила и гальовна

обгрижва ме, когато си далече...

 

Прегръща ме с целувка страстна,

Луната праща да ми свети...

И вместо теб шепти ми властно

и стопля ме със огнени комети...

 

Старае се с любов да те замести,

дори сълзите ми по теб обича...

Но знае, че когато ти до мен си,

отново ще съм слънчево момиче...

 

 

17.04.2013

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??