Jul 13, 2006, 1:35 PM

Нов Ден , част 2 

  Poetry
577 0 4
Нов Ден част 2

Тази твоя усмиква ме плени
Винаги съм искал такива очи
Да има любимото момиче
Ах, странно е че те наричам
Любима
Хайде , остани с мен за малко
Ако си тръгнеш ще е жалко
Виждаш ,че добре си вървят нещата
Не си отивай и ти в мъглата

Нежна прегръдка дарява забрава
Тих нежен глас , разговорът продължава
Хайде моляте не се свени
Искаш ли с мен да дойдеш ти?
Имам тайно място в парка
Където да покажем любовта си жарка
Песен да мога да ти изпея
Да покажа любовта си с нея

Нежни устни мен ме галят
Цвят в очите ми гори
Твоите целувки парят
Недокоснатите ми мечти
Огън се прокрадва помеждуни
Вярвам , че си виновна ти
Защото казвайки без думи :
"Обичам те " и "Остани"

Някакси денят минава покрай нас
С устни ти показвам що е страст
Прегръдката ни е гореща
Сякаш това е най-красивата ми среща
Вятъра дори за миг се спря
И с косата ти си поигра
Вечере бриз с теб сме още тук
"Обичам те" погали моя слух

/следва.../

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • няма проблем , това го забелязах отдавна , но ми навяваше романтични спомени от миналото и реших да си затрая
  • Гергана, не използвай четворки и шестици в коментарите си. Кирилицата си има съответните букви. Нека да я уважаваме.
    Виж какво пише по-долу!
    Христо, моля те, да ме извиниш за забележката, която няма нищо общо с твоето стихотворение.
  • редакция ...
  • Да, съгласна съм с Гергана. Заби звучи по жаргонно...
Random works
: ??:??