Новата 2016
Времето обърка Природа и Сезони
вчера лято а днес полярен студ
облачно небе слънцето прогони
втурна се и севернякът устремен и луд
Новата Година по вратите чука
на всекиго Надежда оставя на прага
по заледения прозорец красоти рисува
а после прави звездопад в нощта
Тя идва винаги желана
обичана без оглед вяра раса цвят
дълбоко във сърцата винаги мечтана
Началото на по-добрия свят
Декември 2015
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.
Поздрави!!!