Oct 2, 2008, 11:53 PM

Ново начало 

  Poetry » Phylosophy
812 0 2
Всяко нещо има начало,
всяко нещо си има и край,
но за всяко ново начало
се бориш силно докрай!
И всяко ново начало
е трудно и страшно дори,
но смисълът в туй е тогава,
че желание силно в тебе гори!
Затуй се борете за всичко
и духом не падайте вий,
за всяко ново начало
пътят е труден, нали?
Не обръщайте поглед назаде,
не обръщайте поглед встрани,
след всяко ново начало
ви очакват прелестни дни!

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??