Jan 13, 2010, 6:27 AM

Новогодишно заклинание 

  Poetry » Love
607 0 4

Новогодишно заклинание

/ по А. Минаров /

В живота ми - неповторима,
в съня ми - приказка си ти!
Звънят в сърцето нежни рими!
Заря е в твоите очи!

Ти като извор ме пои!
Много години да те има!
В съня ми приказка бъди,
в живота ми - неповторима!


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??