Jul 3, 2007, 8:57 PM

Нужда 

  Poetry
644 0 10
Не е нужно да знаеш
           коя и каква съм.
Не ти трябва
           да ме познаваш изцяло.
Всички мои малки тайни
           не могат да бъдат разказани,
защото не са и твои.
Не ме викай
           всяка нощ в своя сън
и не върви през деня 
           в моите стъпки.
Не обсебвай изцяло
           нито скритите мисли,
нито тялото ми зажадняло.
Не ти ли стига това,
че когато съм ти нужна,
ще бъда до теб
и когато ме повикаш
веднага ще дойда?

© Нели Вангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??