Mar 19, 2005, 2:06 PM

Нужен 

  Poetry
939 0 1
Свят без любов,
свят пълен с тъга,
свят в който живее,
всяка самотна жена.

Тъжен и пуст,
мрачен и тих,
аз мъката удавих
в писане на стих след стих.

Лист след лист,
все за тебе пиша
и все по - трудно
без тебе дишам.

Нужен както въздух,
нужен както вода,
ала теб те няма
и умирам аз сега.

Ти, любов моя,
любов несподелена,
искам да бъда твоя,
а не тъжна и сломена.

© Силвия Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??