Aug 5, 2015, 12:44 AM

Някога и някъде 

  Poetry » Love
536 0 2

Някой ден може би,

живота двама ни с теб,  ще раздели!

Може би силно ще боли!

От  несбъдването на нашите мечти!

Може би няма да сме същите, като преди!

Макар и тъжно,  виновните ще сме аз и ти!

За това, че вървяхме срещу себе си сами!

Напук на нашите съдби!

Може би, но аз зная че накрая,

както живота си върви,

нещата така ще подреди,

ще се срещнем отново някъде там…

Погледи да срещнем, в очите с парещи сълзи!

© Цветомира Дойчинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??