Някога, дъще, бе моя мечта,
все те сънувах и питах за тебе.
Давах си всичко - живот и душа,
с мен да си, мамо, от сутрин до вечер.
Тук си сега и мечтата се сбъдна,
бие сърцето ми в твойте гърди,
растеш пред очите ми, мамо, не бързай,
рано е още да отлетиш!
Завинаги ще си любов в сърцето
и заради тебе вярвам в чудеса!
Любовта на майката към детето
е най-силната обич в света.
© Бисерка Тодорова All rights reserved.