Aug 27, 2008, 1:54 PM

Някои може и да са силни... 

  Poetry
421 0 7

Ще олекне ли, ако снимките подпаля

и всичко друго, свързано със теб.

Или мозъчните клетки да изтрия,

тези, в които пуснал си корени без чет.

 

Все по-трудно ми става да дишам,

нещо умря и какво е по-точно - не знам.

Осакати се мойта душа за поредно,

да се обичат красиво - на други ще дам.

 

Аз по трънливия път продължавам,

отпреди по-самотна в злокобната нощ.

Със сенките се спрях да приказвам,

но, по дяволите, това не е моят живот.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??