Sep 3, 2010, 9:59 PM

Някой ден 

  Poetry
502 0 2

(...)

 

... Но зная, скоро ще отмине болката 

и огънят ще бъде потушен,

а с теб ще сме забравили дотолкова,

че ще се смеем... някой ден.

 

Ще се прегърнем бързо и усмихнати

ще срещнем някой спомен, задушен

от всички чувства, някога потиснати,

от теб, но зная - и от мен.

 

И тихо пак ще зазвучат китарите,

и плачейки за миналите дни,

ще кажат колко много с теб сме страдали - 

вървейки своя път сами...

© Лиз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??