Oct 30, 2012, 11:08 AM

Някой друг 

  Poetry » Love
634 0 2

 

 
Някой друг ще заспива, целунал очите ми.
Някой друг ще разказва съня ми на изгрева.
Ще се буди, заровил лице във косите ми,
Ще чува пулса ми...
До бенката на шията. 
Някой друг ще мълчи с мене в тъмното
и ще гали със пръсти душата ми.
Някой друг ще почака със мене
на стръмното
да пораснат отново крилата ми.
Някой друг ще желае света ми
и мислите.
Някой друг ще ме иска - 
до край неизмислена.
Някой друг под дъжда, разпиляващ ме,
ще притисне ресници до моите... Мокрите.
Някой друг. Откопчал ме от болката.
Някой друг. В някой друг свят.
А ти - измисли ми пътека
сред нищото.
Преди той да ме стигне, 
аз ще дойда при теб.
Искам теб.

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нека е окрилена любовта ти, дори да е с друг! Нека докосва душата ти. С устни. Чудна любовна поезия ни предлагаш, Ани...
  • Отново докосваш най - тънките струни, Ани!
    Прекрасна си!
Random works
: ??:??