May 24, 2013, 10:04 AM

Няма ме 

  Poetry » Love
595 0 1

Няма ме,

изгубих се

в смеха на другата

в блясъка на очите ù,

в ласките ù,

няма ме,

разпраших се

до безразличие

и ме помете вятърът.

© Счетоводител Храбър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??