Jan 19, 2022, 9:55 PM

Няма връщане назад 

  Poetry » Authors song
398 0 0

Повярвах в Теб и тръгнах с Теб

Възлюбих Те и търсих Те Исус

Но паднах аз, после станах пак

Изгубих се някъде по пътя

Намери ме, повдигна ме

И пак летя на Твоите криле

Под Твоя Кръст стоя сега

И моля Те прости ми

Покайвам се, изповядвам геха

Моля те възстанови ме

 

Няма връщане назад

Има само възстановяване

Миналото е далеч

А съдбата ми е с Теб Исус

Обичам Те и вярвам Ти

Светът не е за мен разбрах

С Теб завета подновявам

И достъп до сърцето си Ти давам

Изчисти ме, освети ме

В свят живот приведи ме

С Твоята кръв ме умии

С Твоя Дух изпълни ме

 

Няма връщане назад

Няма връщане назад

Не, няма връщане назад

 

Jana Light

Singer&Songwriter

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??