Oct 10, 2008, 2:50 PM

Няма... зная, няма 

  Poetry » Phylosophy
840 0 5
  Понякога сме лоши,
  невежи или зли,
  понякога сме горди,
  наежени петли...
  Ах, понякога простеем,
  затихващи, незрящи -
  истината на света,
  а тя е ОБИЧТА!
  Без болка обич няма,
  то знайно е за мен,
  страданието ражда
  обич и свят блажен!

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??