Зима е.
Студено ми е.
Печката гори.
Сърцето ми изгаря
в огъня на
реотаните.
Навън вали.
Студено ми е.
Падат сълзите ми
в банята
под душа.
С мен си.
Студено ми е.
Нямам джобен радиатор
ти не ме прегръщаш.
Очите ми се насълзяват,
но не съм в банята.
Няма да плача.
© Нямам All rights reserved.