Jun 25, 2015, 6:06 PM

Нямам думи излишни 

  Poetry » Phylosophy
437 0 2

Днес нямам за тебе думи излишни,

за да ги изричам без глас в нощта.

Намирам в себе си ноти лирични,

с мелодия стигам до твоята душа.

 

С магия, с нежност ще те прилаская.

Заклинания ще шепна аз до зори.

И твоите мисли за мен и теб ще мечтая,

светове ще обърна, ще достигна звезди.

 

Воал мистичен ще наметна връз тебе.

За да ти покажа друг свят безкраен, незрим.

В него със своя порив безметежен и нежен,

отново себе си с любов ще пресътворим.

 

Магьосница съм аз и в тишината самодива,

ще ти разкрия тайна от прастари времена.

С която двама да пребъдем в Светлината

и чрез любовта си да се върнем у дома.

© Валентина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Магьосница съм аз и в тишината самодива,
    ще ти разкрия тайна от прастари времена.
    С която двама да пребъдем в Светлината
    и чрез любовта си да се върнем у дома."

    Силна образност и "поетична магия", ако мога така да се изразя, все повече съм впечатлен, Валентина!
  • !!!
Random works
: ??:??