Jun 26, 2008, 4:09 PM

Нямаш... 

  Poetry
482 0 6
 

Образ без звук -

глуха картина...

Тъга в сподавен крясък

стене...

 

Тиха агония,

бясно помитаща...

Парченца спомени,

търкалят се в минало

време...

 

Болни сълзи

режат стоманени

бледо лице,

отвътре

кърваво душата червенее...

 

Отнети надежди

чоплят отчаяни

в оглозгано сърце -

търсят причини,

че тлее...

 

Отнет живот

от алчна съдба -

краде и не пита,

убива...

 

Отнета обич,

прекършено бъдеще...

куха липса -

стръвно Раздираща,

смъртно вилнее,

ранима...

...

Празно е студеното...

...

Нямаш...

А до вчера беше имал...

............................................

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??