Jan 18, 2007, 2:14 PM

О, пропуснах! 

  Poetry
540 0 9




О, пропуснах!

 

Не е коса,

а дива свила,

прекрасни рамене

обвила.

 

Не е уста –

развихрена жарава,

с искрящи въглени

и ...накалява.

 

Не са очи –

планински езера,

със цвят на лято

и ..страстта.

 

Не са и вежди,

тънки, вити,

а слънчеви копнежи

там укрити.

 

Пропуснах

луничките да опиша,

без тях стиха ми

...ще издиша.

 

Извинявайте!

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??