Dec 31, 2007, 9:08 AM

Обещание 

  Poetry » Love
646 0 13
Обещание

Подаде ми рака,
когато бях долу в калта.

Даде ми аспирин,
за махмурлук непоносим.

Нахрани ме, когато бях гладен,
търпеше ме, когато бях гаден.

Намери ме, когато бях сам.
Подкрепи ме, когато бях пиян.

Почука на моята врата,
когато се бях скрил от света.

А за търпеливата ти нежна доброта,
само мога с любов да се отплатя.

Но от пламъците на горящата ми душа в ада,
за теб любима, аз свещ ще запаля.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??