Aug 27, 2009, 9:35 PM

Обещание 

  Poetry
525 0 2

Едно лице, едни очи -

и от миналото нищо не остава,

различна аз, различен ти,

истерията малка много ме влудява.

 

Този път е много стар

и към изход той не води,

накрая - винаги пожар,

и губим старите залози.

 

Красива съм, когато ме обичаш,

казваш, че винаги ще е така

и аз ти вярвам, но се виждам -

по-грозна никога не съм била.

© Ели Моцарели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??