Dec 6, 2011, 1:13 PM

Обещания 

  Poetry
778 0 5
Докато ти обещават всичко разни хора,
аз ти обещавам едно - да те обичам.
И докато те чистят за теб Авгиеви обори,
аз ще ти бъда – на рамото – птичката.

Докато други ти обясняват звездните нощи
и ти свалят звезди, докато небето заплаче,
аз ще изчакам – сълзите ти да изпощя,
когато разбереш, че не се споделя здрачът.

Когато другите ти обещават Всичко -
накрая ти ще разбереш, но някак късно,
че аз от разстояние съм те обичал,
а те са те убили - със присъствие…

© Мартин Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??