Dec 16, 2006, 6:44 AM

Обич 

  Poetry
1266 0 11

Знаеш ли?

Обичам те, живот,
такъв, какъвто си.

Красив или жесток

с любов или с лъжи.

Богатство или бедност,

успех, досадни грешки,

сигурност, безнадежност,

без корист и злоба човешка,

майчини грижи и хорски злини,

безкрайната любов или само миг,

спокойно море, бушуващи вълни,

здравето и болката дори.

Обичам те

такъв, какъвто си,

с всичко добро

и всички злини.

Обичам те, живот,

  защото... си един.

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??