Dec 15, 2016, 10:47 AM

Обич 

  Poetry » Love
373 1 5

ОБИЧ

 

В нощта,

когато разменихме сърцата си,

не го усетихме,

но оттогава толкова обичам себе си,

всеки ден  все повече

и повече.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??