Apr 9, 2021, 3:45 PM

Обич 

  Poetry » Love
385 0 0

Обичам те, лесно е да го кажеш, но трудно е да го докажеш.

Със жестове или със постъпка мила, стига ли това да го покажеш?

Обичат ли те зная, то сърцето ще ти каже.

За любов такава, то със сигурност ще се докаже.

Обичам те и аз, но как в това да бъдеш сигурна сега?

Само думата на моето сърце, ще стигне ли да сгрее твоето премръзнало поне?

Само погледът ми вперен в теб, достатъчен ли е за теб?

Ако те притисна във обятията на моята душа, ще усетиш ли, че ти за мен си всичко на света?

Любов със думи може би се тя купува, не с пари.

И точно за това ти казвам, обичам те, за винаги ще ме имаш ти.

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??