Sep 5, 2012, 10:34 AM

Обич 

  Poetry » Other
569 0 3

"Мамо" - тя само ще каже,

а всъщност цялата истина,

радост едничка това е,

истинска обич - единствена!

© Петя Микова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??