Обич
Целувам те... виждам реки
Целуваш ме... виждаш дъги
Ти си любов... казваш ми ти
Аз съм живот... казвам ти аз
Галя със поглед... косите ти
Докосваш с ръце... душата ми
Любов моя... прошепвам ти аз
Живот мой... прошепваш ми ти
С шепи... нежност ти дарявам
С очите си... вятър ми носиш
Топла сълза съм... галиш ме ти
Гореща съдба съм... галя те аз
С очите ми... цветовете усещаш
С шепите си... топлина ми дари
Светлина и страст... даваш ми ти
Любовна пътека... давам ти аз
Юлиано
© Юлиано Кръстев All rights reserved.
На мен ми стана интересно-"С очите си... вятър ми носиш". Звучи интересно.