Oct 26, 2008, 10:03 PM

Обич 

  Poetry » Love
1219 0 12

Обич



Прекрасно е да си обичан,
да чувстваш нечия ръка,
обгърнала душата ти, измъчена
от болка, загуба и самота!


Да чувстваш, че жена си истинска,
да вплиташ пръсти в нечия коса
и в мислите си да целуваш, чакайки
мъжа от твоята мечта!


Ще бъда вярна и покорна,
ще бъда негова жена,
която нощем ще го гали
и нежно ще нашепва Любовта!

© Ивана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??