Dec 27, 2013, 8:49 PM

Обич до квит 

  Poetry » Love
434 0 4


Аз те обичам по моя си начин –
както небето дъжда,
ако ми липсваш - душата ми плаче
с твоя мъничка сълза...

Ти ме обичаш по твоя си начин –
гълъби храниш насън,
слушаш как вятърът – наш мариачи,
свири с китара отвън...

Аз те обичам по моя си начин –
със романтичен синдром -
мога да бъда и весел палячо
или разтапящ бонбон...

Ти ме обичаш по твоя си начин –
както морето брега -
всяка вълна на косите ти влачи
пясък от мойта душа...

Всеки обича по своя си начин
в този съвременен мит...
а боговете са просто зяпачи
как се обича до квит...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??