Обичах те, дадох ти всичко!
Как да живея с празна душа?!
Как в сърцето проклето да скрия
и болка, и радост, усмивка, и тъга?!
Само омраза в него остана,
ти всичко друго ми взе!
С нея лекувам яз тази рана,
която остана след твойто сърце!
Само за тебе я пазя,
само за теб тя гори!
С нея сърцето разбито
на твойто сърце ще плати!
© Десислава Танева All rights reserved.