Feb 12, 2021, 8:37 AM

Обичах те! 

  Poetry » Love
171 0 0

Обичах те!

Обичах те когато ти не ме

и с мъка давя моето сърце.

Обичах те дори когато беше

с друга... дано поне да беше щастлив.

Обичах те дори когато си отиваше

и те търсих ден след ден.

ОБИЧАХ ТЕ!

Защо ли? И аз не знам,

но за теб сърцето си щях дам!

© Рая Панкова - Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??