Jul 12, 2007, 6:12 PM

Обичах те, но вече е късно 

  Poetry
1071 0 1
 
Обичах те, но вече е  късно,
сега съм сама и щастлива.
Спрях да изричам думата "нас",
сега сме по отделно "ти" и "аз".

Обичах те, но вече е късно,
сбогувах се дори със Самотата.
Спрях да те ревнувам,
дори когато с друга те сънувам.

Обичах те, но вече е късно,
късно да се върне това между нас.
Не страдай за мен, не си струва,

защото моето сърцe с любовта си към теб се сбогува...

© Станислава Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??