Feb 16, 2010, 11:14 AM

Обичам...!!! 

  Poetry » Love
726 0 2

Обичам очите ти, когато ме гледат и ръцете ти по мен да треперят.

Обичам да галиш косите ми.

Обичам дори сълзите, за тебе изплакани.

Обичам с целувки да ме обсипваш…

и със сладки думи да ме наричаш.

Обичам силно да ме гушнеш и да не искаш да ме пуснеш.

Обичам, когато ми казваш, че ти липсвам

и когато те видя, при теб да дотичвам.

Обичам, когато с мисъл за мене си лягаш.

Обичам, когато в съня ми се появяваш.

Обичам те и винаги ще е така,

искам с теб да съм, където си и сега...

Обичам всичко в теб.

Ще обичам и сърцето ти. дори и ако е сковано от лед.

Обичам мига, в който те видях...

Обичам дори и когато заради теб и в ада стоях...

И ако ти не съществуваше,

щях да измисля обичта,

щях да я измисля така,

че да прилича на теб

сега...!!!!

© Десислава Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??