Jan 23, 2013, 7:25 AM

Обичам 

  Poetry
565 0 0

Обичам навън да се разхождам,

обичам да тичам под дъжда,

обичам изгрева да гледам

и залезът да стопля моята душа!

 

Обичам песнички да пея,

обичам да играя във снега,

обичам весело да грее

слънцето над нашата земя!

 

С птиците обичам да летя,

с хората обичам да мечтая,

искам всичко с теб да споделя,

искам всичко днес да разгадая!

 

03.06.2006г

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??