Aug 28, 2008, 8:57 PM

Обичам 

  Poetry » Love
1015 0 4
Обичам те такъв,
какъвто си!
Обичам да ме гледаш
и да ме галиш.
Обичам да ме прегръщаш
и да ме целуваш.
Обичам да ме хващаш за ръка
и да ме водиш на невероятни места.
Обичам да ме разсмиваш
и да ме подкрепяш.
Обичам да ме гледаш,
да ме наблюдаваш
и да ми казваш,
че ме обичаш.

Обичам да те гледам как се забавляваш.
Обичам да те виждам всеки ден.
Обичам винаги да си до мен.
Обичам да те прегръщам,
като знам, че няма да ме пуснеш.
Обичам да те целувам
и да чувствам обичта ти.
Обичам как изпащам те със поглед
и да знам, че макар дори да не си до мен, ти ме обичаш.
Обичам те такъв,
какъвто си!

© Марина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??