Обичам ръцете и твоите длани.
Как нежно ме милват в нощта.
Обичам дъха ти в косите си
и твоите нежни слова.
Обичам очите ти дълбоки и сини,
в които се дави нощта.
Обичам аз твоята близост
и дългите нощи с' звезди,
когато двама дъх притаили
спомняме си изминалите дни.
Обичам, когато разказваш...
Обичам да слушам за твоите мечти
и когато умора настъпи,
в прегръдка да спим до зори.
© Алина Костова All rights reserved.