Обичам живота!
Но не какъв да е,
а такъв, какъвто го искам!
Да си пуша “Житан”,
да си пия кафе
и коняк, и вермут, и уиски...
Да си имам пари,
да си купя кола,
да изкарам без трудности книжка,
да не ме спира КАТ,
да си имам жена
и часовник със златна верижка...
Да имам приятели,
да живея до сто,
да запазя докрай будна мисъл...
Прочети! И опитай да питаш “Защо?”.
Ще ти кажа. Пиян съм го писал!
© Кирил Богомилов All rights reserved.