Обичам красотата
Обичам красотата
на синьото море,
сияние в душата
и в моето сърце!
Калинка малка пъстра –
надежда и любов,
ухание във мрака –
вълшебен сладък зов!
Очите ти прекрасни
най-чудни са за мен,
те нежно замечтани
изпълват моя ден!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.