Обичам Лятото
на птиците
През Лятото ОБИЧАМ да живея,
под мишниците Ти ОБИЧАМ да заничам,
когато ти, разперила крила, се рееш
и ми миришеш на момиче.
През Есента навярно ще се случи
това, което неочаквано очаквам,
не се получи, но поне отключих
онази забранена златна ракла.
И Лято-Есента и Зимата, и тази идна Пролет
ОБИЧАМ,
ала в часовника тиктакат кукувиците,
едва поникнали криле размахвам в полет,
летейки, казват, че умират птиците.
© Ми Ки All rights reserved.