May 31, 2007, 8:56 PM

Обичам те... 

  Poetry
868 0 1
Обичам те, дори когато ме раняваш.
Обичам те, дори когато аз греша.
Обичам те, макар че осъзнавам -
не ще ни бъде вечна любовта

Дори да знам, че утре си отиваш,
дори да знам, че тръгваш още днес,
последен път аз искам да те видя,

последен път любов да ми дадеш.

Дори светът да свърши в момента,
когато ти заминеш надалеч.
Аз пак не ще те спра, моя надежда...
Животът в свойте ласки те зове...

А пътищата тъжно се разделят
и трудно е сама да продължа.
Аз нося още сили и надежда.
Аз нося те в моята душа!

© Теодора Стефчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страхотно е! Може би си чувала това : "Никой от никого не си отива, щом е оставил нещо от себе си."
Random works
: ??:??