Mar 12, 2007, 6:53 PM

ОбиЧаМ Те! 

  Poetry
699 1 0
Обичам те, но нямам сила да ти кажа, щом срещна погледа свиреп. Обичам те, но как да ти докажа, че нямам по-любим човек от теб! В живота срещнах те случайно, и в теб се влюбих аз безкрайно. Обичам те! В туй няма и съмнение, да лъжа нямам намерение. Обичам те, и ти ще живееш вечно в мен, защото аз живея зарад теб!

© ИиФф ДддДддДД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??