Jan 5, 2008, 9:36 PM

Обичам те... 

  Poetry » Love
802 0 7

Обичам те! Обичам те! Обичам те!

И сякаш раждам се отново аз.

Обичай ме! Обичай ме! Обичай ме!

И нека щастието бъде с нас.

 

И нека да изкачиме тъгата

и да откъртим смело ревността...

И към върха на свободата

по-бързо да намерим път.

 

Обичам те! Обичай ме! Обичам те!

И нека тъй да бъде до смъртта,

когато със "обичай ме", "обичам те"

ние заедно ще напуснем света...

© Емилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??