Aug 12, 2009, 8:18 AM

Обичам Те! 

  Poetry » Love
630 0 3

Пред теб в безмълвие стоях,

но не съм студена, безразлична!

Исках да ти кажа... но се спрях...

че до болка теб обичам!

А просто чаках нещо да се случи,

в зелените очи да прочетеш...

как исках в тебе да се сгуша,

на ухото думите да изречеш!

От страх притисках в себе си душата...

да не се окаже пак любов несподелена!

Сълзите си събирах в сетивата,

а исках да узнае цялата вселена!

И сега пред теб трепереща стоя

и няма повече да се имъчвам!

Ти в мене нежен огън разгоря...

Обикнах те! Обичам те! Ще те обичам!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много красиво!
  • Благодаря ти! По - вероятно от страх тези думи да не прозвучат банални ..
  • "Исках да ти кажа... но се спрях...

    че до болка теб обичам" От страх...гордост,може би...! Изключителен стих и нещо до болка познато!!!
Random works
: ??:??